Kamishibai

Ce este un Kamishibai?

Funcție și efect
Tehnica Kamishibai este o formă de a le povesti copiilor cu ajutorul unui set de ilustrații introduse și derulate într-o mică scenă de lemn, cu două uşi care se deschid..
Călătoreşte cu copiii tăi într-o lume a poveștilor! Kamishibai-ul creează o atmosferă familială între persoanele prezente, atmosferă care se aseamănă cu citirea degajată a unei povești. Are avantajul că toți copiii pot vizualiza în acelaşi timp imaginea. Aceasta creează o situație de comunicare interactivă plină de viață.

Povestea lui Kamishibai
El vine din Japonia, unde negustorii japonezi străbăteau țara cu rulotele lor cu dulciuri și povesteau povești ca să crească vânzarea dulciurilor. Prin creșterea popularității televizorului, kamishibai și-a pierdut importanța, dar la ora actuală această metodă cunoaşte o renaștere în Europa și America.

Utilizarea Kamishibai
Este o metodă de prezentare a poveştilor care se poate folosi în grădiniță, în școală și în cadrul şcolilor duminicale. Copiii vor fi entuziasmați!
Kamishibai – ul
 este potrivit pentru toate grupele de vârstă
 este utilizabil în diverse domenii de învăţare
 este ușor de manevrat
 stimulează imaginația și contribuie la dezvoltarea limbajului
 pot fi transmise informații factuale

Oferta noastră
Din acest motiv oferim, începând din vara acestui an, Kamishibai pentru vânzare și tipărim povestiri biblice în format A3. Fiecare set cuprinde 8 sau 10 planșe colorate. Imaginile sunt tipărite pe carton. Metoda Kamishibai se poate folosi creativ atât pentru pentru promovarea limbajului, cât şi a matematicii, a muzicii etc.

Afișez toate cele 5 rezultate